PSA Finance biedt u een service van A tot Z. Ook voor de bescherming van uw nieuwe of tweedehands én de inzittenden. Bij onze filiaal PSA Insurance kiest u uit een ruim aanbod verzekeringen. Van de verplichte BA-verzekering met de nodige extra’s tot een volledige omniumformule die op uw situatie en wensen is afgestemd. Ontdek daarnaast ook ons uitgebreid gamma aan verzekeringsopties en vraag zeker uw verdeler om advies voor uw formule op maat.

PSA Verzekeringen

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid is wettelijk verplicht. Deze Verzekering vergoedt de schade die anderen opliepen door een ongeval waarbij u in fout bent. Maar ook voor deze basisformule doet meer.

Ontdek meer

Uw omnium bij PSA Finance heeft een groot aantal voordelen en waarborgen. We bieden ook 3 soepele formules aan zodat iedereen de formule heeft die het beste aan zijn noden tegemoetkomt

Ontdek ze hier

 

Opel Verzekeringen
Credit Protection en Job Cover

SCHULDSALDOVERZEKERING

Bescherm wie u lief is, bescherm wat u lief is. Verzeker uw financiering met onze schuldsaldoverzekering.
Dat is de financiële zekerheid die PSA Finance u biedt.

Meer info

 

 

FINANCIEEL VERLIES VERZEKERING

Onze financieel verlies verzekering is een verzekering die ook wel bekend staat als een GAP verzekering (Guaranteed Asset Protection). Het is een supplementaire dekking bij totaal verlies of diefstal die, afhankelijk van het gekozen dekkingsniveau, het tekort dekt tussen de schikking van de autoverzekering en het bedrag dat u oorspronkelijk voor uw voertuig betaalde, de kost om deze te vervangen of de uitstaand bedrag van de financiering.

 

Extra Protection
Extended Warranty

VERLENGDE GARANTIE VOOR
TWEEDEHANDS VOERTUIG

Onze verlengde garantie geeft u de mogelijkheid om uw tweedehands te voorzien van een verlengde garantie bovenop de wettelijke garantie die uw dealer u reeds aanbiedt.

Meer info